Hämeenlinna
Volkswagen Transporter
Travel truck
 • Year model/Reg. year:
  2009 (first reg. 5-2009)
 • Sub type:
  Picnik-Truck
 • Base:
  Volkswagen
 • Mileage:
  572 000 km
 • Engine:
  2.5 l, Diesel
 • Drive type:
  Front wheel
 • Gearbox:
  Manual
 • Vehicle Inspected:
  4-2021
Safety: ABS brakes, Airbag, Immobilizer, Fog lights
Interior and comforts: Power steering, Power windows, Internal socket, Stereo, Cruise control, On board computer, Seat heaters, Parking sensors, Electric mirrors, Cassette WC, Shower, Marquis, Stove, Fridge, Double bed, Sink, Central locking: Remote control, Airconditioning: Manual
Other: Alloy wheels, Two sets of tyres, Service manual, Fuel heater, Turbo, Front canopy, Solar panel
Power: 96 kW / 131 Hp, Length: 5,350 m, No. of beds: 2, No. of person: 7, No. of doors: 5, Gross weight: 3 200 kg, Dead weight: 2 486 kg

Todella hyväkuntoinen matkailuautoksi rekisteröity 7 hengen monikäyttöinen Transporter henkilöauto, jossa on pieni vero (461,725€/v).


Auto on muutoskatsastettu matkailuautoksi, jolloin sen muunneltavuus ja eri käyttötilanteet ovat tavanomaista monipuolisemmat. Tämä pakettiauton kokoluokassa oleva matkailuauto on ylivoimainen juuri pienemmän kokonsa vuoksi esim. pienillä kaduilla ja kujilla, lisäksi se mahtuu useimpiin parkkitaloihin ja -ruutuihin toisin kun perinteisemmät matkailuautot. Tällaisessa paku-kokoluokan matkailuautossa on myös huomattavasti pienemmät kulut kun isommissa matkailuautoissa.


Autoa on huollettu ajallaan ja korjattu sen mukaan kun on ollut tarvetta. Alla luetteloa joistakin merkittävimmistä korjauksista:


2013 kytkin + vauhtipyörä + k-sylinteri, tandempumppu, nokkakaseli

2014 pumppusuutin 5. pytty, sivuoven laakerit

2019 Vaihteiston öljyt

2020 taka jarrusatulat, webasto, puslia, niveliä, raidetangon päitä, polttoaineen lämpöanturi

2021 tuulilasi, takapyöränlaakerit, molemmat vetoakselit ja booriholkki, etujarrupalat, jarrupolkimen asentoanturi, ilmastoinnin kompressorin ja vetorengassarjan vaihto + uudet kylmäaineet, turbo, laturi


Auto on siis huollettu ja korjattu tosi paljon ja siksi se onkin erittäin hyvässä kunnossa. Tällä autolla ei todennäköisesti lähitulevaisuudessa ole murheita odotettavissa, koska kaikki kuluvat osat on jo vaihdettu. Ainoa syy miksi olen myymässä tätä hienoa yksilöä on se kun tarvitsen työssäni isoa automaattivaihteista autoa. Siksi vaihdossa voi tarjota XC90 Volvoa, vm. 2008-2014.


Autoon löytyy kahdet renkaat omilla vanteilla. Kesäksi aluvanteet Michelinin renkailla, joissa on pintaa n. 5 mm, eli niillä ajaa vielä pitkän matkan. Talveksi löytyy tietenkin Continentalin kitkarenkaat orkkis peltivanteilla ja kapseleilla (2-3 eri sarjaa). Niissä pintaa on vielä 6,5-7,5 mm, eli näilläkin ajelee vielä pitkän matkan.


Auton hinta on sen kunto ja monikäyttöisyys huomioon ottaen erittäin kohtuullinen. Hinta on tietenkin hiukan korkeampi kun vastaavassa pakettiautossa tai minibussissa, koska tässä saa samassa paketissa erittäin monikäyttöisen auton, johon tarpeeseen perus paku tai bussi eivät pysty vastaamaan.


Transporter on ikäisistään yksi parhaimmista, tämä on todettu eri autohuoltajien ja katsastusmiesten suulla monta kertaa.


Autossa on oikea matkailuautovarustus joka sisältää mm. ison parisängyn 2 henkilölle. Sängyn koko on 190 x160 cm, eli se on koko auton levyinen. Sängyn alla on mm. jääkaappi, portapotti wc omalla pidee-suihkulla. Tätä samaa suihkua voi käyttää myös tavallisena suihkuna auton ulkopuolella. Lisäksi löytyy kaikki tarvittavat retkeilyvarusteet ja -kalusteet. Tilaa jää myös muille tavaroille. Erilaisia sänkyratkaisuja on 3 kpl, eli 1. vaihtoehto on kiinteä parivuode, 2. on seinälle nostettavat sängyt tai 3. yksittäinen seinälle nostettava vuode reissumiehelle, jolloin muuta tilaa jää enemmän muuhun käyttöön.


Autossa on myös hyvät vaatesäilytystilat, kuten esim. ohjaamon päällä on iso 2 luukulla oleva hyllytila ja katon sivuosissa on pitkät avohyllyt verkoilla. Kaikissa takatilan ikkunoissa on pimennysverhot. Ohjaamon ja takatilan välillä on iso väliverho pimennys ja eristeverhona.


Auton keskiosassa on led-valolla varustettu isohko keittiökaapisto, josta löytyy sähkötoiminen vesipiste, lavuaari, laajennettava pöytäryhmä ja kaappitilaa. Etupenkit kääntyvät ympäri, joten niitä voidaan hyödyntää ruokailussa.


Auton keskiosasta sivuoven edestä löytyy pystykaappi pidemmille vaatteille ja sen alla pieni kenkäkaappi. Tämän kaapiston ulkopuolelta aukeaa pöytä myös ulos, eli siinä on tosi näppärä grillailla katoksessa ja muutenkin se toimii hyvänä lisäpöytänä kun ulkona ruokaillaan. Auton katon reunassa on katoskisko johon katoksen saa pujotettua. Katokseen saa myös omatekoisen sivuseinän. Katoksessa on myös led-valot.


Auton katolla on aurinkopaneelijärjestelmä, jonka teho on 290W, joten isohkoon hupiakkuun (190Ah) tulee virtaa myös sitä kautta. Akku latautuu myös auton käydessä auton omalla laturilla ja tietenkin myös maasähköllä kun ollaan sähkövirran ulottuvissa. Autossa on tietenkin myös siniaaltoinvertteri (1500 W), jolla sähkökäyttöisten uunin, - keittolevyn ja veden- tai kahvinkeittimien käyttö onnistuu kivasti. Auton ulkopuolella on maasähkön pistorasia ja siihen asianmukainen caravan-johto.


Autossa on myös erillinen diesel-lämmitin, joka saa virtansa hupiakusta, eli lämmintä riittää myös talvella kun auto on parkissa. Keulalla olevat LED-lisävalot valaisevat tien tehokkaasti.


Autossa ei koskaan ole ollut vetokoukkua, eli sillä ei ole vedetty mitään raskasta kuormaa. Vetokoukun siihen voi kyllä asentaa jos sille on tarvetta. Ilmoituksessa mainitut vetomassat on esitetty vain siksi, että ostaja tietää minkälaista massaa Trafin tietojen mukaan perässä voi vetää jos tarvetta tulee.


Autoa voi siis käyttää myös henkilökuljetuksessa asentamalla penkit kiskoilleen ja purkamalla sängyt pois joka on nopea toimenpide. 7 henkilölle rekisteröityyn matkailuautoon saa myös jokaiselle oman kiskokiinnitteisen erillisistuimen.


Auton erikoikuljetuksissa tarvittava lisävarustelu ei kuulu kauppaan, ellei erikseen siitä sovita. Varoitusteippaus irroitetaan ennen kauppoja.


Vaihdossa voi tarjota XC90 Volvo 2008-2014, 2,5 diesel, 4-veto ja hyväksyttävä ajomäärä riippuu auton käyttöhistoriasta, eli jos sitä on dokumentoidusti huollettu ja pidetty hyvin, isompikaan jopa 300 000 km ajomäärä ei välttämättä ole este. Hyvästä huoltohistoriasta kertoo paljon se kuinka monta kertaa automaattivaihteiston öljyt on vaihdettu. Suositeltu vaihtoväli kun on 60-80 000 km.


Yhteydenotot VAIN suomeksi.

Nettikaravaani.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the seller. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the seller at your request.

Statistics

Views:
6250 times
Favourited:
13 times
Contacts:
3 pcs
Phone calls?
Checking your phone number is counted as a phone call.X
:
10 pcs
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
Check vehicle information
You can check technical information of the vehicle and history of ownership, inspections and insurances from Rekkari.fi. Price from 2,90 €
 
Show favorites to dealers
OK
 • It's worth register!

  Swipe and you know why
 • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

 • Your favorite list will be synced in all your devices.

 • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

OR

 

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.