Jalasjärvi
Volkswagen Crafter
Travel truck
 • Year model/Reg. year:
  2012
 • Sub type:
  Picnik-Truck
 • Base:
  Volkswagen
 • Mileage:
  205 000 km
 • Engine:
  2.0 l, Diesel
 • Drive type:
  Rear wheel
 • Gearbox:
  Manual
 • Vehicle Inspected:
  5-2021
 • Last updated:
  20.01.2022
Safety: ABS brakes, Immobilizer, Driving assistant, Fog lights
Interior and comforts: Power steering, Central locking, Power windows, Internal socket, Motor heater, Stereo, Seat heaters, Cassette WC, TV-antenna tai Satellite dish, Stove, Fridge, Freezer, Double bed, Rear kitchen, Gas-oven, Carpets in back, Sink, Parking camera, Airconditioning: Automatic
Other: Two sets of tyres, Service manual, Fuel heater, Turbo, Solar panel
Power: 100 kW / 136 Hp, Length: 6,90 m, Width: 1,78 m, No. of beds: 2, No. of person: 2, Gross weight: 3 250 kg

Kiinnostaako sinua paikkariippumaton elämä? Vai haluatko eroon vuokran maksamisesta? Kenties roadtrip kohti Euroopan eteläosia?


Nyt olisi tarjolla pyörien päälle rakennettu koti, jonka viimeistelyyn on uhrattu viimeisetkin otsahiukset!


Alustana tässä ratkaisussa toimii Volkswagen konsernin valmistama Crafter, josta löytyy pituutta lähes 7m. Tämä yksilö on kiertänyt Suomessa ensimmäisellä omistajalla 180tkm ja huoltohistoria on aukoton. Toisen omistajan toimesta Crafter muutettiin pakettiautosta täysveriseksi matkailuautoksi. Autoa rakennettiin siitä näkökulmasta, että se täyttäisi asunnon vaatimuksia mahdollisimman hyvin. Tilaa löytyy 7,5 neliötä eli lähes saman verran kuin pienimissä Helsingin yksiöissä! Miksipä tätä ei voisi parkkeerata Eiran kadulle ja nauttia ytimen sykkeestä?


Muodonmuutoksessa auto muutettiin kaksipaikkaiseksi. Kolmannesta pyörästä luovuttiin ja tilalle tehtiin liukuovi, josta pääsee auton tavaratilaan, toisin sanoen asunto-osaan. Asunto-osan puolelta löytyy 120cm leveä työtaso tiskialtaineen, allaskaappeineen sekä leveällä laatikostolla (70cm) varustettuna. Työtason vierestä löytyy yksi auton helmistä: kaasuliesi/uuni. Kaksipaikkaisella kaasuliedellä keittää perunat ja uunissa pystyy grillaamaan muut herkut. Kylmää ruokavarastoa löytyy 80L edestä, josta pakastetilaa on 10L


Keittiöstä löytyy myös kahden istuttava pöytäryhmä, jossa todella on tilaa illallistaa pidempäänkin. Maisemia voi ihailla asennetusta ikkunasta, jonka pystyy avaamaan. Ikkuna toimii myös kätevänä tuuletuksen säätelijänä koska kattoon on asennettu tehokas sekä suosittu Maxx airfan tuuletin. Tällä tuulettimella pystyy kierrättämään ilmaa auton sisällä joko ulos tai vaihtoehtoisesti auton sisään.


Auton takatilasta löytyy iso tavaratila, joka on täysin verhoiltu sekä päällystetty alumiinilevyllä. Tavaratilan sivuilla on pois otettavat levyt, joiden kautta pääsee käsiksi vesitankkiin, auton sähköihin sekä kaasupulloihin. Tavaratilan päällä on peti. Peti on rajallinen koska se on jouduttu rakentamaan auton taakse poikittain. Alle 175cm kaverit nukkuvat moitteetta mutta pidemmille voi tuottaa tukalia öitä..


Autosta löytyy myös oma wc-tila, joka on TILAVA! Tällä hetkellä Wc on hieman keskeneräinen koska sitä ei ole verhoiltu. Wc:stä löytyy kasetti wc-ratkaisu. Tällaiset wc:t voi tyhjentää huoltoasemien pisteissä. Wc:stä löytyy varaus vesiputkien muodossa myös suihkulle, jota ei ole vielä tehty. Wc:n kohdalta auton alta löytyy likavesitankki (55l) jonne johdetaan tiskivedet tällä hetkellä.


Auto on täysin eristetty solumuovilla. Vastaavanlaista materiaalia käytetään matkailuvaunujen eristämiseen. Auton kylkiin, pohjaan ja kattoon on jätetty tuuletustilat pellin ja eristyksen väliin! Takatilasta löytyy erillinen dieselkäyttöinen ilmalämmitin, joka ottaa dieselinsä suoraan auton omasta tankista. Tällä lämmittimellä pystyy lämmittämään takatilan tehokkaasti!


Kaikki kehykset, väliseinät ynnä muut rimat on tehty metallista. Tässä ei siis tule ongelmia puurimoista, jotka kosteutta saatuaan rupeavat haisemaan / lahoamaan. Jos ei ole metallia laitettu niin tilalla on kosteutta kestävää koivuvaneria, jota löytyy 4mm, 6,5mm, ja 15mm vahvuuksissa.


Auton viihde puolelta löytyy televisio, johon on liitetty antenni. Televisioon voi kytkeä chromecastin tai jonkin muun hdmi laitteen. Tunnelman pystyy luomaan RGBW led nauhalla, josta löytyy kolmea eri valkoisen värisävyä sekä kaikki muut väriyhdistelmät. Työtasosta löytyy upotettuna normaalia 230v sähköä 500w saakka. Tällä määrällä virtaa pystyy helposti lataamaan pienlaitteet sekä käyttämään pienempiä keittiön sähkölaitteita. Jääkaapin päältä löytyy vielä 4 USB porttia sekä näyttö, jolla pystytään seuraamaan varastoitua sähköä / sähkönkulutusta. Sähkö varastoidaan ISOON 240 amp akkuun, jota ladataan aurinkopaneelilla. Auton omalta laturilta on tuotu virtapiuhat takatilan akulle, joten akkua pystytään lataamaan myös ajon aikana.


Auto toimi 6 kk täyspäiväisenä asumusratkaisuna. Karavaanarin leimaa ei tarvitse miettiä koska kyseessä on pakettiautolta näyttävä matkailuauto. Auton takatilan pystyy pimentämään helposti suljettavalla väliovella, ikkunan pimennyskankaalla sekä sivuikkunan pimennysverholla. Ruokahuolto on helppo hoitaa ison jääkaapin sekä kaasuhellan ansiosta. Yksi kaasupullo riittää n.

3kk ja ruokaa on tehty lähes päivittäin. Ison vesitankin takia auton vesikanisterissa riittää vettä reiluksi viikoksi. Pyykit pystyy pesemään pesuloissa ja autosta löytyy kuivausnarut katosta. Tässä pystyy elämään täysipäiväisesti huhtikuusta-marraskuuhun eikä tee edes tiukkaa. Kovimmat selviytyjät viettävät vielä talvenkin. Ainoastaan suihkun perässä joutuu ajamaan mutta muuten kaikki päivittäiset toimenpiteet hoituvat!


Auto on nyt uuttaa kuljettajaa vailla, jotta pääsee seuraavan projektin kimppuun.


Osta tästä täyteen hintaan tai heitä sopiva tarjous! Renkaitakin saa tulla potkimaan. Löytyy hyväkuntoiset kesä ja talvirenkaat!

Nettikaravaani.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the seller. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the seller at your request.

Statistics

Views:
7485 times
Favourited:
17 times
Contacts:
3 pcs
Phone calls?
Checking your phone number is counted as a phone call.X
:
4 pcs
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
Check vehicle information
You can check technical information of the vehicle and history of ownership, inspections and insurances from Rekkari.fi. Price from 2,90 €
 
Show favorites to dealers
OK
 • It's worth register!

  Swipe and you know why
 • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

 • Your favorite list will be synced in all your devices.

 • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

OR

 

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.