Lempäälä
Volkswagen Caddy
Travel truck
 • Year model/Reg. year:
  2007
 • Sub type:
  Picnik-Truck
 • Base:
  Volkswagen
 • Mileage:
  3 100 000 km
 • Engine:
  1.9 l, Diesel
 • Drive type:
  Front wheel
 • Gearbox:
  Manual
 • Vehicle Inspected:
  10-2021
Safety: ABS brakes, Alarm system, Traction control, Fog lights
Interior and comforts: Power steering, Internal socket, Motor heater, Fridge, Double bed, Central locking: Remote control, Stereo: Hifi
Other: Tow bar, Alloy wheels, Two sets of tyres, Service manual, Turbo, Roofrails/steps, Backbox
Power: 55 kW / 75 Hp, No. of beds: 2, No. of person: 2, No. of doors: 4

Edit. Juuri katsastettu. 5.11.2021


Tästä myyntiin pieneksi retkeilyautoksi rakennettu caddy. Retkeily muutoksia on rakenneltu tässä vuoden aikana. Autosta löytyy 2 hengen kokoontaitettava sänky. Sängyn alla on säilytys tilaa jonne pääsee käsiksi takaluukusta ja sivuovesta. Sängyn alla on myös 75ah lisäakku joka pyörittää minibaarista rakennettua jääkaappia, takatilan valaistusta, 12v pistorasioita sekä autossa olevaa radioa ja subbaria. Lisäakku latautuu siis auton käydessä jonka avulla lisälaitteet ei tyhjennä auton omaa akkua. Katon eristystä paranneltu ja tuulilasille löytyy lämpöpeite. Me ollaan hyvin tarjettu nukkua 5 asteen lämmössä. Auton stereoita on paranneltu hyvin, lisäkaijuttimet takana ja subwoofer lisätty. Takatilasta saa nostettua kaiken retkeily kaman pois jolloin autoa pystyy käyttään tavallisena pakettiautona.


Sitten itse autoon. Auto tuli meille moottori rikkosena (kampiakseli oli mennyt) ja siihen vaihdettiin 260tkm ajetusta kolari caddystä toimiva moottori ja samalla kytkin ja kaksoismassavauhtipyörä sekä jakopää. Moottorin vaihdon jälkeen on tullut nyt kilometrejä 50tkm. Ölyjö on vaihdeltu 15tkm välein. Auto toimii hyvin. Korilla ajettu sen 410tkm joten käytön jälkiä ulkoisesti löytyy. Alustaltaan hyvä, kulutusosia vaihdeltu tarpeen mukaan. Autossa on kesärenkaat aluvanteilla ja talvirenkaat, kummatkin yhden kauden ajetut. Ilmastointi on mutta se on ilmeisesti vuotanut tyhjäksi. Lohkolämppäri löytyy myös.

Lähetä tekstiviesti AV REKNO numeroon 020202. Saat tiedot ajoneuvosta, sen omistajasta ja haltijasta. Rekisteritietojen tietolähteenä on Traficom. Hinta 4,90 € / haku. Read more »
Nettikaravaani.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the seller. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the seller at your request.

Statistics

Views:
2844 times
Favourited:
7 times
Contacts:
4 pcs
Phone calls?
Checking your phone number is counted as a phone call.X
:
5 pcs
Similar ads
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Information search

Send Message: AV VVP-228
to number 020202
OK
 • It's worth register!

  Swipe and you know why
 • You can use same credentials on all Nettix sites.

 • Your favorite list will be synced in all your devices.

 • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

OR

 

 

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.