Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Show price Kempele
Tramobil Cabin
Monien mahdollisuuksien retkeilyauto kattavasti huollettuna. Aurinkopaneelit, Webasto, Vakkari Travel truck
 • Year model/Reg. year:
  2004 (first reg. 7-2004)
 • Sub type:
  Picnik-Truck
 • Base:
  Citroen
 • Mileage:
  192 500 km
 • Engine:
  2.8 l, Diesel
 • Drive type:
  Front wheel
 • Gearbox:
  Manual
 • Office fee:
  99 €
 • Vehicle Inspected:
  9-2022
 • Last updated:
  04.02.2023
Power: 94 kW / 128 Hp, Length: 5,60 m, Width: 2,03 m, No. of beds: 2, Tow capacity With Brakes: 2 000 kg, Tow capacity Brakeless: 750 kg, No. of person: 8, Gross weight: 3 300 kg, Dead weight: 2 570 kg

Suomessa valmistetut Tramobil-retkeilyautot sopivat erinomaisesti pohjolan muuttuviin oloihin. Cabin-malli on reilun kokoinen ja siinä on mukava matkailla pidempiäkin aikoja. Kaikki matkailuautossa tarvittava tehokkaasta lämmittimestä vesijärjestelmiin löytyy tästä kätevästä retkiksestä. Vesijärjestelmät ovat kaiken lisäksi lämmitetyssä tilassa, joten tämä auto soveltuu myös talvimatkailuun erinomaisesti. Aurinkopaneeli katolla taas lisää omavaraisuutta. Mikäli kuitenkin haluat käyttää sitä myös päivittäisiin ajoihin soveltuu se kokonsa ja ajettavuutensa takia myös siihen käyttöön. Tehokas Citroenin 2,8 litrainen moottori ja vakinopeudensäädin tekevät matkanteosta miellyttävää.


Asuinosasta löytyy ensimmäisenä liukuovesta katsottuna oikealla kompakti keittiötila, jossa laittelet ruokaa retkilläsi. Wc/suihkutila on järkevästi muutettu siten, että kun wc:tä ei käytetä, toimii se lisätasotilana. Takana on tilava pöytäryhmä, jossa iltaa istuu hieman isompikin porukka. Näin päiväkäytössä tämä retkis on jopa yllättävän tilava sisältä. Se onkin itseasiassa rekisteröity jopa 8 henkilölle. Pöytäryhmästä saa todella nopeasti muutettua vuoteen kahdelle yön ajaksi. Kaappi- ja säilytystilaa löytyy mukavasti ympäri asuinosaa ja penkkien alla kulkevat vaikkapa lumilaudat näppärästi mukana.


Auto on juuri erittäin kattavasti huollettu ja hiljattain katsastettu, joten se on valmis kovaan käyttöön sellaisenaan. Tekevälle matkailijalle tässä on myös loistava mahdollisuus tehdä autoon mieleisiä muutoksia ja parannuksia. Pakkaa hiihtovälineet mukaan ja hurauta vaikkapa lapin hangille nauttimaan talvesta. Tällä autolla pääset toteuttamaan retkeilyautounelmiasi edullisesti. Tervetuloa koejamaan ja tutustumaan autoon tarkemmin.Tässä yksilössä on seuraavat varusteet:Alusta:


# Webasto kellolla# Vakionopeudensäädin# Radio + CD# Sähköiset lasinnostimet edessä# Säädettävät kyynärnojat# Rekisteröity 8:lle
Asuinosa:


# Truma ilmakiertoinen lämmitys (Kaasu)# Lämmin käyttövesi# Jääkaappi + pakastelokero (12V/Kaasu/230V)# Kaasuliesi kahdella polttimella# Portapotti kemiallinen wc# Suihku# Pöytäryhmä, joka muutettavissa vuoteeksi# 2 x renkaat
Asunto-osan tekninen laitteisto on kuntotarkastettu ja kaasulaitteisto koeponnistettu 11/2022. Kattava huolto toteutettu juuri, jossa tehty mm. jakopää- ja öljynvaihtohuolto sekä vaihdettu uusi starttiakku. Ajoneuvon pituus on 5600mm, leveys 2020mm, kokonaismassa 3300kg ja omamassa on 2690kg. Vuodepaikkoja on 2. Katsastus on voimassa 7.7.2023 asti.
Tarjoamme rahoituksen jopa ilman käsirahaa. Pyydä tarjous sinulle sopivasta kuukausierästä. Olemme auki sopimuksen mukaan joten soitathan niin sovitaan ajoneuvon esittely: Joni Parkkinen p. 041 312 4262. Voit myös pyytää lisää kuvia tai esittelyvideon WhatsAppiin.
Annamme kattavan käyttöopastuksen matkailuajoneuvon luovutustilanteessa, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta caravanalalta. Tervetuloa katsomaan.

Seller
Sold through Nettikaravaani
Nettikaravaani.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the seller. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the seller at your request.

Statistics

Views:
8976 times
Favourited:
4 times
Contacts:
10 pcs
Phone calls?
Checking your phone number is counted as a phone call.X
:
28 pcs
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
Check vehicle information
You can check technical information of the vehicle and history of ownership, inspections and insurances from Rekkari.fi. Price from 2,90 €
 
Show favorites to dealers
OK
 • It's worth register!

  Swipe and you know why
 • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

 • Your favorite list will be synced in all your devices.

 • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

 

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

OR

 

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.