Porvoo
Hymer Magic
Travel truck
 • Year model/Reg. year:
  1998 (first reg. 5-1998)
 • Sub type:
  Picnik-Truck
 • Base:
  Fiat
 • Mileage:
  238 000 km
 • Engine:
  2.8 l, Diesel
 • Drive type:
  Front wheel
 • Gearbox:
  Manual
 • Vehicle Inspected:
  4-2021
Interior and comforts: Power steering, Central locking, Internal socket, Motor heater, Stereo, Cassette WC, Shower, Stove, Fridge, Double bed, Cassette curtains, Carpets in back, Sink
Other: Two sets of tyres, Turbo, Trumatic, Central heating
Power: 88 kW / 120 Hp, Speed limit: 100, No. of person: 6, Gross weight: 3 250 kg, Dead weight: 2 400 kg

Ympärivuotisessa käytössä ollut retkeilyauto joka vaatii fiksailua siellä täällä. Edellinen omistaja on tupakoinut autossa jonka huomaa.


Vikoja tekniikassa:

- Truma lämppärin sähköpiuha on perimätiedon mukaan hiiren katki nakertama viime vuonna, joten se ei toimi. Ohjauspaneeli on jonkin karavaanausliikkeen irtikytkemä ja lämppäri on siis mykkä

- WC-tilojen lavuaarin hana / suihku / vesipumppu setti vaatii korjailua. Hana korvattu katkaisijalla ja vesipumppu on mykkä. Mukaan jonkinmoinen uppopumppu joka toimii yhdistettäessä virtaan, mutta ei tietoa soveltuuko käyttötarkoitukseen


Testattuja:

- Keittotaso

- Keittotason viereinen hana vesineen

- Jääkaappi käynnistetty sekä kaasulla että maasähköllä

- Thetfordin kasettivessa


Ducato itsessään on 2.8 Turbodiesel tekniikalla niin ei tartte pelätä ECUn tai muun moottorinohjauselektroniikan kärähtelyä koska laite on mekaaninen. Kesä- ja talvirenkaat, talvirenkaat on kitkat ja molemmissa on pintaa. Vaikutti ajolleen tukevalta mitä nyt pikku lenkki laitteella ollaan heitetty.


Kuolinpesä myy tätä laitetta kuitenkin täysin mysteerikuntoisena sellaisena kuin on, joten oleta että jotain laitettavaa on ihan niin kuin hieman tuossa ollaan jo tekniikkaa läpi testattu. Fiksillä varmaankin hyvä peli samoiluun, entinen omistaja käytti hyvällä menestyksellä mm Lapin mettäreissuilla. Katsastus mennyt umpeen huhtikuun loppupuolella joten sekin on ostajalla edessä.


Ei MINKÄÄNLAISTA vaihtoa mihinkään. Yhteydenotot vain ja ainoastaan numeroon 0407566009. Järkeviä tarjouksiakin kuunnellaan.

Seller
Sold through Nettikaravaani
Nettikaravaani.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the seller. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the seller at your request.

Statistics

Views:
832 times
Favourited:
4 times
Contacts:
0 pcs
Phone calls?
Checking your phone number is counted as a phone call.X
:
3 pcs
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
Check vehicle information
You can check technical information of the vehicle and history of ownership, inspections and insurances from Rekkari.fi. Price from 2,90 €
 
Show favorites to dealers
OK
 • It's worth register!

  Swipe and you know why
 • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

 • Your favorite list will be synced in all your devices.

 • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

OR

 

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.