ID 1579767
Ylöjärvi
Citroen Mikälie
Tämä on kuin fiat-ducato vaikka onkin Citroen Travel truck
 • Year model/Reg. year:
  1987
 • Base:
  Fiat
 • Mileage:
  315 000 km
 • Engine:
  2.5 l, Diesel
 • Drive type:
  Front wheel
 • Gearbox:
  Manual
 • Vehicle Inspected:
  6-2021
No. of person: 6

Erilainen matkailuauto. Toimiva, leimaa ens kesälle juhannuksen nurkille. Alla hyvät kitkat, ei muita renkaita mutta näillä pärjää ympäri vuoden. Patjat sisällä lämpöisessä, eli nekin löytyy mukaan. Varusteita ei ole mutta hyvin pärjää näinkin tai hyvä aihio vaikka jalostukseen... Todella halpa liikennevakuutus, tais olla alle satasen vuodessa mun bonuksilla, eikä dieselvero / käyttömaksukaan hurja ollut...


Ei vaihtoa kun pihassa kalustoa riittävästi.


Helpotetaan kyselijöiden ja omaa elämää:

Auto ei ole märempi kuin normaali käyttöauto näillä vaihtelevilla keleillä. Tässähän ei ole mitään lahoavaa puurunkoa kun kuori on pakettiautomainen eli metallia ja korotus tuhtia lasikuitua. Teknisesti toimiva eli kuljettaa paikasta toiseen ja pysähtyy tarvittaessa. Uusihan tämä ei todellakaan ole, eikä ole hintakaan priiman mukainen vaan sopivan edullinen. Ovien lukot vaatii opettelua, sisältä menee hyvin lukkoon mutta avaimella niin ja näin... Pikkuvikoja löytyy enemmän kuin jaksan kirjoittaa jos oikein etsimään alkaa mutta mikään näistä ei haittaa käyttöä eikä katsastuksessa niistä ole huomautettu. Ei ole huoltokirjaa eikä huoltohistoriaa, muuta kuin itse olen kerran öljyt vaihtanut. Eli Jakopään remmistäkään ei ole visiota muuta kuin että se on hyvin helposti käsillä eli avoimella paikalla vaikka teeseitse tyypin itse vaihdettavaksi..Turboa ei ole eikä ohjaustehostinta mutta tällä pärjää normaalissa liikenteessä kyllä hyvin...


Ja edelleen Ei Vaihtoa eikä ole pakkomyynnissä vaikka ei itsellä tälle nyt käyttöä olekaan....

Lähetä tekstiviesti AV REKNO numeroon 020202. Saat tiedot ajoneuvosta, sen omistajasta ja haltijasta. Rekisteritietojen tietolähteenä on Traficom. Hinta 4,90 € / haku. Read more »
Nettikaravaani.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the seller. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the seller at your request.

Statistics

Views:
3893 times
Favourited:
9 times
Contacts:
11 pcs
Phone calls?
Checking your phone number is counted as a phone call.X
:
27 pcs
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Information search

Send Message: AV BEE-562
to number 020202
OK
 • It's worth register!

  Swipe and you know why
 • You can use same credentials on all Nettix sites.

 • Your favorite list will be synced in all your devices.

 • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

OR

 

 

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.